Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 5 g salsa
- 150 g borrego limpo, cortado em cubos e semicongelado
- 25 g cebola
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo
- ¼ limão, só o sumo
- 80 g leite
- 10 g farinha tipo 65
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g banha
- 10 g azeite
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 425.1 kJ / 101.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folar do Algarve
4 Std.
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 λεπτ.
Pão de linhaça sem glúten
1ωρ. 30 λεπτ.
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 Std. 45 Min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2u. 15min
Leite de Amêndoas
Geen beoordelingen
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3 Std. 30 Min
Compota de goiaba
55 min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Suco de melancia e maracujá
10 λεπτ.
Sorvete de baunilha
Geen beoordelingen
Mantecados (bolachas de manteiga andaluzes)
2 Std.