Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 90 g manteiga
- 45 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 120 g queijo da Ilha em pedaços
- 1700 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 4 beterrabas c/ casca (550 g aprox.)
- 200 g natas de soja
- 100 g leite
- 3 ovos
- 1 c. chá de orégãos
- Azeite q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1259.7 kJ / 301.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1233.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Bolo de banana e coco vegan
1u. 20min
Batatas recheadas
1u. 30min
Hambúrgueres de espelta
1h 10min
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2h
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3h 50 min
Chutney de morango e pimenta verde
Geen beoordelingen
Focaccia recheada
3u.
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Massa com molho beringela e tomate
45min