Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 350 g leite
- 20 g azeite
- 50 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
Recheio
- 400 g água
- 2 c. chá de sal
- 12 ovos
- 20 g salsa
- 20 g manjericão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 700 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1856 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de mirtilos
55 Min
Pãezinhos recheados com cogumelos
1 godz. 20 min
Tarte de pera e uva
50 Min
Piza arco-íris vegetariana
1 Std. 40 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Galete de tomate
45 Min
Panquecas de cenoura com salada de tomate
1sa
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1sa
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2 godz. 50 min
Miniquiches sem massa de curgete, cenoura e pimento
40 dk
Ratatouille
40 dk
Clafoutis de frutos silvestres
30 Min