Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g coentros
- 10 g gengibre
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de cominhos
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de paprika picante (optioneel)
- 300 g batata-doce cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 15 g farinha
- 150 g leite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g milho cozido escorrido
Massa
- 550 g farinha tipo 65
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 4 ovos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Pastéis de bacalhau
45min
Pastéis de massa tenra
3h
Chamuças
1h 30min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1h 40min
Calzone de legumes
1h
Empanadas vegetarianas
1h 10min
Croquetes de espinafres
1h
Empadas de camarão
50min
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Pastéis de aveia e caju
1h 50min
Empadão vegetariano
1h 40min