Apparaten en Accessoires
Tarte banoffee com espuma de banana
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
10 doses
Ingrediënten
Base
-
bolacha digestiva400 g
-
manteiga130 g
Recheio
-
banana cortada em pedaços previamente congelada500 g
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)35 g
-
claras de ovo2
-
leite condensado cozido397 g
-
Canela em pó q.b. p/ polvilhar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
8 g
Calorieën
1972 kJ /
471 kcal
Vetten
21 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
62 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista maio 2018
25 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tarte de limão com mirtilos e amoras
1u. 20min
Mousse de meloa e hortelã
4u. 15min
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
4u. 10min
Tarte de banana e caramelo
1u.
Mousse de lima com chocolate
2u.
Tarte fresca de limão
2u.
Tarte de limão e maracujá
1u.
Sorvete de tangerina
8u.
Creme inglês
15min
Marquise de chocolate
3u.
Brownies com doce de leite
35min
Mousse de limão
1u.