Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 100 g cebola
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g azeite
- 250 g carne de vaca picada
- 100 g vinho branco
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de piripíri em pó
- 1 pitada de sal
- 80 g pão cortado em pedaços
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 500 g massa folhada
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavacas de Resende
1 Std.
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Cristas de galo
2h
Covilhetes de Vila Real
1 Std. 25 Min
Empadas de Castelo Branco
1 Std. 40 Min
Folar transmontano
3 godz. 50 min
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Folhados de carne
1h 10 min
Empada de frango mediterrânica
50 Min
Árvore de Natal de profiteroles
1 Std.
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min