Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 100 g mleka, ciepłego
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 10 g cukru
- 200 g wody, ciepłej
- 600 g mąki pszennej chlebowej
- 1 łyżeczka soli
Wierzch
- mąka pszenna chlebowa, do oprószenia blatu
- 1 cebula (ok. 100 g), pokrojona w ok. 2 mm krążki
- 45 g oliwy z oliwek
- 50 g wody
- 1 - 2 łyżeczki soli gruboziarnistej
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1071.5 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Mini foccacie z oregano
3u. 40min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia
2h 50min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Chrupiąca focaccia
2h 10min