Apparaten en Accessoires
Urner Pastete
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
16 Stücke
Ingrediënten
Füllung
-
Sultaninen400 g
-
Wasser30 g
-
Zucker20 g
-
Kirsch1 EL
-
Zimt, gemahlen¼ TL
Teig
-
Mehl500 g
-
Backpulver1 Päckchen
-
Zucker200 g
-
Salz1 TL
-
Butter kalt, in Stücken180 g
-
saurer Most80 g
-
Sauerrahm80 g
Fertigstellung
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1435 kJ /
343 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
54 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chräbeli
24u.
Süssmostcreme
4u. 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 40min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Nidletäfeli
2u.
Schenkeli
1u. 35min
Schoggi-Crème
3u. 15min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1u. 35min
Zuger Kirschtorte
4u.
Basler Mehlsuppe
1u. 10min
Baumnussguetzli
1u. 15min
Luzerner Lebkuchen
55min