Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arroz
- 30 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1000 g de agua
- 175 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
Montaje
- 2 cucharadas de aceite de girasol
- ½ aguacate
- 3 palitos de cangrejo cortados en 3 trozos
- 8 lonchas de salmón fresco sin piel ni espinas (de aprox. 8x3 cm)
- 4 cucharaditas de queso cremoso
- 4 cucharaditas de cebollino fresco picado
- 8 lonchas de atún fresco (de aprox. 8x3 cm)
- 8 colas de langostino cocido peladas
- 1 cucharada colmada de mayonesa
- 1 cucharadita de wasabi en pasta (y un poco más para servir)
- 100 - 150 g de salsa de soja
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1064 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 36.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1 godz.
Ensalada de sushi
1 godz.
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1 godz.
Bao buns con gambones crujientes
1 godz.
Gunkan-maki de salmón
1 godz.
Nigiri sushi
1 godz.
Sushi picante de atún (Spicy tuna roll)
1 godz. 45 min
Temaki sushi
1 godz.
California roll - Japón
1 godz.
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1 godz. 15 min
Maki sushi
1 godz.
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min