Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 6 huevos
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de mantequilla (y un poco más para engrasar el molde)
- 190 g de azúcar
- 50 g de brandy
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 400 g de mermelada de albaricoque
Cobertura
- 200 g chocolate con 50% de cacao en trozos
- 70 g de agua
- 70 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2712 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 8.28 g
- Koolhydraten
- 79.67 g
- Vetten
- 32.94 g
- Vezels
- 4.06 g
Alternatieve recepten
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate
1h 10 min
Crema pastelera
10min
Buñuelos de viento
1 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Nata de trufa
8h 15min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min