Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Halbfett-Margarine, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 80 g Magerquark
- 1 Prise Salz
- 250 g Mehl
- 80 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 593.5 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 137 mg
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
2 godz.
Schokoladen-Gugelhupf
1h 30min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Rührkuchen mit Obst
1u.
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Glückskuchen
2 godz. 10 min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30min
Himmlischer Schokogugelhupf
1h 30min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1u.
Zitronenkuchen
4h
Blechkuchen mit Pflaumen
1u. 15min