Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Halbfett-Margarine, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 80 g Magerquark
- 1 Prise Salz
- 250 g Mehl
- 80 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 593.5 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 137 mg
Alternatieve recepten
Mürbeteigplätzchen
2h 15min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 Std. 30 Min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20min
Schokoladenkuchen
1 Std. 25 Min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Marmorkuchen (glutenfrei)
1h 10 min
Sauce Bolognese
35 Min
Schokoladen-Gugelhupf
1 Std. 30 Min
Zitronenkuchen
4 Std.
Himmlischer Schokogugelhupf
1 Std. 30 Min
Marmor-Gugelhupf
3h