Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3025 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 174 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 Std. 30 Min
Poncz pomarańczowy
10 min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Zapiekanka z porem, omułkami i małżami sercówkami
2 godz. 15 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1 Std.
Sos cumberland
15 min
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
3h
Mieszanka do wypieku chleba kakaowego z bakaliami
10 min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10u.
Bulion rybny
1 Std.
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 Std. 30 Min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5min