Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 jajko
- 100 g mleka
- 25 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
25
g cukru
of 25 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 1 łyżeczka soli
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka) - 650 - 700 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 250 g wody, ciepłej
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania bajgli
- mak, ilość do posypania bajgli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 523.3 kJ / 125.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 105.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułki wrocławskie
2 Std.
Rogale śniadaniowe
2h 10 min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Francuska bagietka
3h 50min
Bułeczki "Stokrotka"
1 Std. 5 Min
Precle
1 godz.
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Świderki z makiem
2h 10 min
Chałka z kruszonką
1 Std. 30 Min
Czosnkowe chlebki naan
30 min
Obwarzanki wałeckie
3h
Zawijane drożdżówki z serem
2 Std. 40 Min