Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 50 g Mandeln, gehackt
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält , Saft ausgepresst
- ½ Vanilleschote, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Zimt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 800 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, geviertelt
- 100 g Apfelsaft
- 60 g Rosinen
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2180 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min
Weihnachtsgelee
20min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 godz.
Glühwein-Konfitüre
20min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 min
Pina-Colada-Konfitüre
30 min
Bratapfelkonfitüre
1 godz. 30 min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 min