Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1000 g Himbeeren, TK
- 500 g Gelierzucker 2:1 (z.B. Gelierzucker für Beerenkonfitüre & Gelee von Dr. Oetker)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1478 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Bratapfel-Konfitüre
40min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30min
Weihnachtsgelee
20 min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30min
Tropic-Konfitüre
25min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1h
Glühwein-Konfitüre
20 min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25min
Orangen-Möhren-Marmelade
40min