![Fusilli aux moules piquantes Fusilli aux moules piquantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F22999D3-5215-4B85-8197-08B5EFFBCFE4/Derivates/6a2cdeb1-4b74-4998-ba94-550c573cc907.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1000 g de moules fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau circa
- 50 g échalote
- 1 gousse d'ail
- 1 piment, frais, petit et épépiné
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de vin blanc, sec
- 350 g de pâte sèche, type fusilli
- 1 c. à café de sel
- 1 sachet de safran en poudre
- 120 g de tomates-cerises, coupées en quarts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia à la saucisse
2h
Bolognaise au soja
Geen beoordelingen
Curry de poulet à la japonaise
Geen beoordelingen
Rouleaux frais estivaux
30min
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1 godz. 5 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Frittata de pomme de terre vapeur
1h 15min
Farce pour tacos aux champignons
Geen beoordelingen
Lasagnes classiques
2h
Boisson 100% pamplemousse
Geen beoordelingen
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min