Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 200 g wody
- 40 g oliwy z oliwek
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 350 gram mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 150 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1764.2 kJ / 421.6 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 763.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Mini focaccie
2h 5min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 godz. 20 min
Wieniec pszenno-orkiszowy z camembertem
1 Std. 50 Min
Placki gozleme ze szpinakiem
1 godz. 15 min
Focaccia z brokułami i anchois
2 godz. 15 min
Focaccia
2h 50min
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min