Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 100 g di salsa di soia
- 25 g di aceto di riso
- 5 - 10 gocce di Tabasco (opzionale)
- 1 cucchiaino di semi di sesamo, tostati
Impasto dei ravioli
- 200 g di acqua
- 140 g di frumina
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua fredda
Ripieno
- 5 - 10 g di radice fresca di zenzero
- 50 g di cipollotto, in quarti
- 150 g di gamberi crudi sgusciati, a metà
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 2 cucchiai di vino di riso (sake)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe macinato
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena), per infarinare
- 1 carota grande, a rondelle sottili
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 232 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Baozi brasati
1h 30min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 Std.
Ravioli 'Shao mai'
2h
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30 min.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1hod. 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1hod. 35min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min
Ravioli cinesi
1 Std.