Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
-
350
g Blumenkohl, in kleinen Röschen
of 350 g Brokkoli, in kleinen Röschen - 320 g Pasta getrocknet, Sorte Conchiglie
- 50 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein
- 20 schwarze Oliven, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler Magronen
45 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Älplermagronen
30 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Gnocchi Tricolore
35min
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Pasta-Lauch-Topf
30 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Wirz-Pasta
35min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min