Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 180 g azeite
- 180 g vinho branco
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 4 ovos
- 35 g azeite
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pimento verde cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 200 g tomate em pedaços
- 240 g atum em lata escorrido
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 2746.4 kJ / 656.4 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 750.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de atum
1 godz.
Empadas de vitela e cerveja preta
9 godz.
Bolo de chouriço
45 min
Tarte de Brie e legumes
40 min
Empada de alheira e grelos
1 godz.
Empanadas de frango
2 Std. 30 Min
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Gressinos com dip picante de abacate
1 Std. 30 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 godz. 15 min
Piza bolonhesa fechada
1 godz. 15 min
Guisado de frango – na quiche
3 godz. 20 min
Empada Galega
35 min