Compatibele versies
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g bifes de frango finos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g tomate seco
- 200 g queijo mozarela de búfala
- 2 c. chá de orégãos
- Azeite q.b. p/ untar
- 800 g água
- 3 dentes de alho
- 200 g espinafres
- 1 pitada de noz-moscada
- 250 g iogurte natural
- 1 c. chá de mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 51.85 g
- Koolhydraten
- 5.38 g
- Vetten
- 23.63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espetadas de frango com mel e puré com manjericão
1 godz. 20 min
Batatas-doces recheadas com peru
30 Min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1sa
Gratinado de camarão
50 Min
Lombos de pescada com molho Mournay
55 Min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 Min
Panados de frango com amêndoa
40 dk
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Fricassé de pescada
1 Std. 10 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Cuscuz com limão, frango e mel
25 Min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50 Min