Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 370 g Mehl
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 300 g Gouda, in Stücken
- 200 g gekochter Schinken, in Stücken
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g passierte Tomaten
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 1 Dose Ananasstücke (Abtropfgew. 260 g), gut abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3269 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Champignonpizza
1h 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Kohl und Speck
2h
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Erdbeer-Orangen-Kefir
10 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35 min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1h 20 min
Pizza Greco
1h 20 min
Bauernpizza
1h 40min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50 min
Pizza Diavolo
1h 15 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h