Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 170 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b. per ungere
Crema
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 fogli di gelatina (12 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 300 g di stracciatella
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di rose
2h
Muffin gufetti
1h 40min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
"Finta" cheesecake
1h 55min
A ‘ngornata
2h 20min
Crostatine al limoncello
2h 35 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Aperitivo agrodolce
10min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Lasagne al profumo di mare
1óra 35p
Panettone farcito
6ωρ. 45 λεπτ.
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h