蒜香海帶絲

蒜香海帶絲

2.7 3 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • (川燙用)
    1000 克
  • 海帶絲 切段(約5公分)
    300 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 香油
    5 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白醋
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1 g
Calorieën 148 kJ / 35 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...