薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.598 g
Calorieën 284 kJ / 67 kcal
Vetten 1.448 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 0.21 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...