Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 30 g Milch
- 20 g Passionsfruchtsaft
- 75 g Vollrahm
- 50 g Honig
- 200 g weisse Schokolade, in Stücken
- 1 Prise Lebensmittelfarbe, Farbe nach Belieben
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
- 150 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 15 g Haselnussöl
- 150 g Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
Schoggi-Passion-Emulsion
- 90 g Milch
- 90 g Vollrahm
- 75 g Passionsfruchtsaft
- 2 Eigelbe
- 40 g Zucker
- 180 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 818 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenpoulet
50 λεπτ.
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17 Std.
Leichtes Schoggi-Küchlein
2h 15min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30 min
Trutenburger
1h 25 min
Polnischer Kartoffelkuchen
1h 40min
Caramel-Macarons
1 Std. 50 Min
Amarettini
1h 30 min