Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur
- 2 Blätter Gelatine, (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 90 g Wasser
- 110 g Zucker
- 65 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 35 g Kakaopulver
Kaffeesirup
- 300 g starker Kaffee
- 150 g Zucker
- 10 g löslicher Kaffee
Joconde-Biskuit
- 4 Eier, ganz
- 4 Eigelbe
- 220 g gemahlene Mandeln
- 275 g Zucker
- 4 Eiweiss
- 100 g Weissmehl
Schoggi-Ganache
- 170 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao
- 40 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 120 g Vollmilch
- 20 g Butter
Kaffeemousseline
- 350 g Vollmilch
- 10 g löslicher Kaffee
- 40 g Maisstärke
- 80 g Zucker
- 4 Eigelbe
- 175 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoggi-Roulade mit Orange
3 Std. 45 Min
Überbackener Cheesecake
3h 10min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Schoggi-Soufflé
40min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2h 15min
Caramel-Macarons
1 Std. 50 Min
Löffelbiskuits
40min
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Fondant
1 Std. 10 Min
Schwarzwäldertorte
2 Std. 30 Min
Konditorcreme
15min