Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Pasta, getrocknet, Sorte Fidelini
-
250
g Tomaten, in Stücken
of 250 g passierte Tomaten, in Stücken - 50 g Tomatenpurée (konzentriert)
-
2
geh. TL Bouillon (Paste), Fleisch oder Gemüse
of 2 Bouillonwürfel (für 0,5l), Fleisch oder Gemüse - ½ - 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Belieben (optioneel)
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Tomatensauce
40 min
Crêpeteig
1 godz. 15 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Zitronenlimonade
5min
Pancakes, amerikanisch
40 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Spanische Tomatensauce
25 min
Superschnelle Pizza Margherita
45 min
Knoblauch-Champignons
20min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min