Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
of 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
of 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (optioneel)
of 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
of 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane contadino ai cereali
7h
Farina integrale
5p
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Pane per toast
3h
Pane ai semi di lino
1sa 30 dk
Panini allo yogurt con sesamo
1sa 30 dk
Pane integrale
Geen beoordelingen
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di segale vallesano
10 godz.