Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
of 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
of 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (optioneel)
of 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
of 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane integrale in cassetta
4h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Pane al miglio (senza glutine)
2h 35 min
Cracker di farro
2h
Pane di frumento e farro
12h
Pane integrale senza glutine
4h
Pane rustico
2h
Panini cotti a vapore
2h 10min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Pane paesano
3h