Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porzione di pasta frolla, come da ricetta base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata (v. consiglio)
- 50 g di zucchero
- 10 g di liquore limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisèe
5 dk
Zuppa di funghi all’ungherese
Geen beoordelingen
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Baguette
4sa
Torta tripla al cioccolato
3h
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Tortini al caramello
1h
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Torta di mele americana
1h 20min