Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Crêtes de coq
24h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Biscuits aux noix
1h 15 min
Petits pains Varoma
2h 15min
Moutarde de Bénichon
40min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30min
Knöpfli
50min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Knöpflis
50min
Läckerli de Bâle
1h 10min