Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mandeln
- 150 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
-
200
g Öl
of 200 g Butter, weich, in Stücken - 180 g Zucker
- 6 Eier
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 200 g Weizenmehl, universal
- 1 Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 800 g Äpfel, mit Schale, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 80 g Zucker
- 150 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnenkuchen mit Walnüssen
1h
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Obstkuchen
1h
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Topfentorte mit Streusel
1j 55 menit
Schwarzer Weichselkuchen
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Eierlikörkuchen
1h 10min