Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Pflanzenöl
- 120 g Olivenöl
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Milch (H-Milch), zimmerwarm
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2867 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 73 g
Alternatieve recepten
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Eiersalat
50 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Currysauce
40 Min
Safran-Aioli
40 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Avocado-Orangen-Butter
10 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Kaltgerührte Konfitüre
10 min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 min
Curry-Mayonnaise
5 min