Apparaten en Accessoires
花椰菜番茄蛋捲
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
蛋3 顆
-
豆漿40 克
-
低筋麵粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
綠色花椰菜 切丁(約1公分)30 克
-
番茄 切丁(約1公分)30 克
-
水500 克
-
起士1 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10 g
Calorieën
549 kJ /
131 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
寶寶的營養餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan
起床號早午餐
10 recepten
Taiwan
Taiwan