Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Backpulver
- 50 g Butter, in kleinen Stücken
-
50
g Schweineschmalz, in kleinen Stücken, und etwas mehr zum Ausbacken
of 50 g Butterschmalz, in kleinen Stücken, und etwas mehr zum Ausbacken - ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Muskat
- 3 Msp. Piment
- 85 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
-
50
g Korinthen
of 50 g schwarze Johannisbeeren, getrocknet - 1 Ei
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 532 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanesische Fleischpaste (Rousong)
1 Std. 30 Min
Scones
40min
Brioche
9h 30 min
Pandoro
4h 20min
Sheer berenj (Reispudding)
1 Std.
Mexikanische Eier
30 Min
Karamellcreme (Flan)
3h
Kasutera (Castella, japanischer Honigkuchen)
1h 45min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Lemon Curd-Tartelettes
2h