Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 950 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- Öl zum Einfetten
- 30 g Tomatenmark
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 609 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15 min
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18sa
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
3h 30 min
Pizzabrötchen - mal anders
1 Std. 20 Min
Zwiebelzwirbel
35 min
Stangenbrot mit Schafskäse
1h 25 min
Rosmarin-Thymian-Chips
2h
Brötchen aus dem Varoma
2 Std. 10 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 Std. 35 Min
Sauerkraut-Stangenbrot
2h
Zucchini-Karotten-Brot
1 Std. 35 Min
Weizen-Hafer-Brötchen
1 Std. 30 Min