Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 90 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 4 huevos (200 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 10 g de sal
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Crema pastelera
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Glaseado
- 300 g de azúcar glas
- 60 g de clara de huevo
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 5 - 6 gotas de colorante rojo
Montaje
- 2 cucharadas de confeti de azúcar de colores (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 237.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas para decorar
1h 30min
Baño de chocolate
5min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Tarta monstruo de las galletas
2h 45min
Bizcocho cebra
1h 10min
Piruletas de merengue
2 godz. 30 min
Tarta de cumpleaños de chocolate, vainilla y queso
6h
Party-pops cake
3 godz. 15 min
Cake pops
2h
Tarta fondant
5h 30min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min.