![Weißer Schoko-Kuchen (Resteverwertung von Eiklar) Weißer Schoko-Kuchen (Resteverwertung von Eiklar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b396f21-5137-45af-aceb-41116d870e5a/Derivates/69c135a1-31a0-4a37-a6f5-edd479c72f69.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g Eiklar (ca. 7 Eiklar)
- 1 Prise Salz
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Feinkristallzucker
- 1 EL Vanillezucker
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 160 g Weizenmehl, universal
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Flinke Eierlikör-Muffins
30 min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Orangen-Tonka-Eierlikör
1 Std. 20 Min
Weiße-Schokoladen-Cookies
25 Min
Weihnachtsmandeln
20 Min
Eierlikörcreme mit weißer Schokolade
30 min
Schokoladen-Gugelhupf
1 Std. 30 Min
Kugelige Mozarttorte
5h 30 min
Eierliköreierl
3h
Marzipan-Pudding
2h 20 min.
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55 Min
Rock me Amadeus
2h 40min