Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalewa do peklowania
- 2000 g wody
- 4 liście laurowe, suszone
- 6 ziarenek ziela angielskiego
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka suszonych płatków chili (optioneel)
- 40 g soli peklowej
- 1 szynka, wieprzowa (1000 g)
Ciasto chlebowe
- 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 250 g wody
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1768.9 kJ / 422.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1094.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet po krakowsku
2u. 40min
Rolada z boczku i schabu
11h 40min
Roladki z piersi indyka
2h 30 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1h 45min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Rolada mięsna
1h 10min
Schab gotowany na parze
1h 50 min
Wielkanocny pasztet z królika
3h
Pasztet babci Uli
8h 50min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Schab chrzanowy
2h 30 min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min