Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
- 2 jajka
- 150 g bułki tartej
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1422 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Góralska czosnianka z pulpecikami
1h 35min
Gulasz poleszucki
1h 15min
Królik w sosie 'Marengo'
1 Std. 10 Min
Kujawska zupa z brukwi
1h 30min
Schab z kiszoną kapustą
50min
Kotlety śledziowe z kaparami
25min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2 Std. 25 Min
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50min
Gulasz z żołądków drobiowych
1 Std. 40 Min
Pieczeń rzymska
1 Std. 25 Min
Golonka w sosie piwnym
2u. 20min