Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cassisbirnen
- 70 g Zucker
- 400 g Rotwein, trocken
- 1 Zimtstange
- 2 Nelken
- 750 g Birnen (3-4 Stück) reif, geschält, entkernt, in Spalten geschnitten
- 10 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 40 g Schwarzer Johannisbeerlikör (z. B. Cassis)
Marzipanwaffeln
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 75 g Zucker
- 125 g Butter, weich
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 200 g Milch
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 250 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 30 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2215 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipan-Zimt-Striezel
2 godz.
Marzipan-Pudding
2 Std. 20 Min
Marzipan-Milchreis
50 dk
Kirsch-Bananen-Crumble
55 Min
Karamell-Milchreis mit Schoko-Erdnuss-Topping
1 godz. 5 min
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 Min
Ingwer-Marzipan-Waffeln
30 Min
Marzipan-Butterkuchen
3sa
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 dk
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 dk
Nougatwaffeln
20 min
Schwarzwälder Waffeln
45 Min