Apparaten en Accessoires
蒸黑胡椒牛仔骨
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
882 kJ /
211 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China
食粤飘香
70 recepten
China
China