Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groszek ptysiowy
- 60 g wody
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 szczypta soli
- 80 g mąki pszennej
- 2 jajka
Krem z borowików
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 25 g masła
- 250 g borowików, świeżych, pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- 180 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm kostkę
- 1 czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1733 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem z suszonych grzybów
55 min
Zupa z białych warzyw
45 Min
Zupa cebulowa
1 Std.
Zupa krem z pomidorów
30min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 min
Zupa krem z pieczarek
20min
Zupa krem z kurek
40 Min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35 min
Crème fraîche
16h 10min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym
1 Std.
Zupa krem z glazurowanymi różyczkami kalafiora
45 Min