Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g water
- 100 g sunflower seeds
- 200 g blanched hazelnuts, toasted
- 1 pinch fine sea salt (or see variation for sweet version)
- ½ lemon, juice only
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2327 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 Min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Veganella - Vegan Mozzarella
6 Std. 10 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.