Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g water
- 100 g sunflower seeds
- 200 g blanched hazelnuts, toasted
- 1 pinch fine sea salt (or see variation for sweet version)
- ½ lemon, juice only
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2327 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Stem Soup
55 Min
Lentil and Pancetta Stew
1sa
Borscht with Polish dumplings
1sa 30 dk
Minestrone
45 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1sa
Amaranth and Chickpea Patties
1sa 30 dk
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk
Buckwheat Crêpes
30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min