Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La crème anglaise
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 450 g de lait demi-écrémé
Le montage
- 30 g de caramel liquide
-
25
g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées ou effilées,
of 25 g de copeaux de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1008 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Meringue classique
3h 25min
Gougères
45 min
Iles flottantes
1h
Crème anglaise
10 Min
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Île flottante au foie gras
25 Min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Crème brûlée aux pralines roses
3 godz. 15 min
Îles flottantes et compotée de pommes
1 godz. 40 min
Tuiles aux amandes
25 Min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 Std. 45 Min