Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La crème anglaise
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 450 g de lait demi-écrémé
Le montage
- 30 g de caramel liquide
-
25
g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées ou effilées,
of 25 g de copeaux de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1008 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Iles flottantes
1h
Foie gras de canard
72u.
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Crème anglaise
10 min.
Flan pâtissier à la vanille
13u. 15min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Gougères
45 min
Mousse au chocolat magique
15min
Meringue classique
3h 25min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min