Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 150 g Mandeln
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 100 g brauner Zucker
- 110 g Sahne
Teig
- 220 g Milch
- 20 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
Glasur
- 80 g Puderzucker
- 15 g Wasser
-
1
TL Zitronensaft
of 1 TL Rum
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1557 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Striezel
1 Std. 30 Min
Partyähre
1 godz. 50 min
Erdnuss-Sesam-Taler
2 godz. 20 min
Mohnstriezel
2h 15min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min
Watruschki
1 Std. 40 Min
Rugelach mit Pistazienhalva
3hod. 20min
Rugelach mit Schokolade und Cranberrys
3 Std. 30 Min
Apfel-Striezel
2 godz. 20 min
Mohnblume
1 Std. 10 Min
Nussschleifen
2 Std.