Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 120 g self-raising flour
- 120 g raw sugar
- 80 g desiccated coconut
Caramel filling
- 790 g sweetened condensed milk
- 120 g unsalted butter, softened
- 100 g golden syrup
Topping
- 150 g dark chocolate, broken into pieces (3-4 cm)
- 20 g unsalted butter, softened
- coarse salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Damper with golden syrup butter
40min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
ANZAC biscuits
40min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Wagon wheel slice
2h 40min
Snickerdoodles
25 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Chocolate self-saucing pudding
50min
White chocolate fudge
3h 10min