Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 170 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 45 g selera naciowego, pokrojonego na kawałki
- 50 g oliwy z oliwek
- 250 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta czarnego pieprzu, mielonego
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 450 - 500 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 1 szczypta cukru
- 400 g wody
- 300 g makaronu, suchego, typu penne lub innego krótkiego
- 150 g sera ementaler, tartego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3223.1 kJ / 770.4 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 707.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50min
Sos neapolitański
1h
Makaron à la bolognese
30min
Makaron z kiełbasą chorizo i serem
20min
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 30min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą
1 Std. 10 Min
Makaron w sosie pomidorowo-ziołowym
50min
Zapiekanka makaronowa z pieczarkami, papryką i kiełbasą
1h
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1 Std. 10 Min
Lasagne bolońska
2h 30min
Pastisio
1 Std. 10 Min