Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto drożdżowe
- 220 g napoju ryżowego
- 100 g cukru
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki tortowej
- 80 g margaryny, wegańskiej, miękkiej, pokrojonej na kawałki
- 1 szczypta soli
Nadzienie
- 80 g żurawiny, suszonej
- 80 g maku
- 70 g cukru
- 40 g kaszy manny
- 150 g napoju ryżowego
- mąka tortowa, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1737.9 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 94.7 mg
Alternatieve recepten
Pizza z wegańskim "serem" z ziemniaków
1 Std. 40 Min
Rogaliki z ciasta ziemniaczanego ze szpinakiem
1 Std. 5 Min
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2 Std.
Chałka wegańska z suszonymi owocami
2 Std. 30 Min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40min
Pączki wegańskie z batatem
2 Std. 40 Min
Ciastka marchewkowe z jabłkiem
1 godz. 45 min
Chałka z kardamonem
2 Std. 40 Min
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Ślimaczki makowe
2 Std. 30 Min
Ciasteczka z wiśniami
1 Std. 30 Min
Wegańskie ciasto z jabłkami do odrywania
2 Std.