Ravioli com pesto de rúcula e noz

Ravioli com pesto de rúcula e noz

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    40 g
  • queijo de cabra curado
    100 g
  • salsa
    5 g
  • hortelã
    10 g
  • queijo ricota
    200 g
    200 g requeijão
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • massa fresca de beterraba (ver dica)
    350 g
    350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.)
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
  • Azeite q.b. p/ regar
  • pesto de rúcula e noz
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 18 g
Calorieën 0 kJ / 508 kcal
Vetten 33 g
Koolhydraten 34 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...